kauneushoitola kauneushoitola kauneushoitola

LASTEN JA NUORTEN HOIDOT

AKNEIHON KONSULTAATIO 30 min 0 €
Katsotaan ihon kunto ja tehdään kotihoito- ja hoitolahoitosuunnitelma. Kotihoitotuotteiksi Environ ihonhoitotuotteet. Konsultaatio ei sido tuotteisiin tai hoitoihin, mutta hoitosarjaa ei aloiteta mikäli Environ tuotteita ei käytetä kotona.
Nuoren Ihonpuhdistus (alle 20 v.) 60 min 60 €
Sis. alkupuhdistus, kuorinta (kuorinta-aine+höyry tai timanttikuorintalaite), mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), silmänympärysvoide, seerumi, loppuvoide, ihonhoidon ohjaus ja tuotesuositus.
LAPSEN JA NUOREN HEMMOTTELUHOITO (12-18 v.) 45 min 50 €
Hoito alkaa selän kuumakivihieronnalla ja jatkuu hemmottelevalla kasvohoidolla.
LAPSEN HEMMOTTELEVA KASVOHOITO (5-15 v) 30 min 30 €
Hellävarainen ja hemmotteleva kasvohoito.
LAPSEN KUUMAKIVIHIERONTA (5-15 v.) 30 MIN 30 €
Lämpöisillä basalttikivillä tehtävä kevyt hieronta lämmintä vartaloöljyä käyttäen. Hoito jatkuu hellävaraisella ja hemmottelevalla kasvohoidolla.
LAPSEN MANIKYYRI (5-15 v.) 30 MIN 20 €
Kynsien viilaus ja lakkaus.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

Kasvohoidot

Jokainen [ comfort zone ] -kasvohoito alkaa ainutlaatuisella hoitorituaalilla joka tekee kasvohoidosta erityislaatuisen kokemuksen. Hoito syvärentouttaa samalla, kun se hoitaa ihoa tieteeseen perustuvien hoitotuotteiden avulla.

Ihanan hemmotteleva ja rauhoittava kasvohoito joka sisältää päähierontaa, kasvohierontaa ja hartiahierontaa. Hoitotuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. (Hoito on mahdollista tehdä myös tuoksuttomalla [ comfort zone ] Remedy -linjan tuotteilla tai [ comfort zone ] Sacred Nature -luonnonkosmetiikkalinjan tuotteilla

[ comfort zone ] -KASVOHOITO 60 min 65 €
Sis. alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvohieronta, naamio, loppuvoide.
[ comfort zone ] -KASVOHOITO SPECIAL 90 min 90 €
Sis. alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvohieronta, naamio, loppuvoide.

Tässä erikoispitkässä hoidossa lisäksi erikoiskuorinta ja/tai erikoisnaamio ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Erikoiskuorinnan kanssa kasvohieronta jää pois ja tilalla päähieronta.
Ihonpuhdistus 70 €
Sis. kulmien siistiminen, alkupuhdistus, kuorinta (kuorinta-aine, timanttikuorintalaite paikallisesti), mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), silmänympärysvoide, seerumi, loppuvoide.
Huom! Pienten mustapäiden puhdistukseen suositellaan timanttihiontakasvohoitoa.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 25 €
Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 15 €).
Ripsien kestovärjäys 17 €
Kasvohoidon yhteydessä 12 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys 70 €
Ripsien kestotaivutus + värjäys 65 €
Ripsien kestotaivutus (EI värjäystä) 60 €
Kulmien kestovärjäys 15 €
Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 10 €).

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

ENVIRON- IONZYME DF-MACHINE HOIDOT

Environ® yhdisti ensimmäisenä matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran ammattilaisten laitehoitoihin. Tämä teknologia mahdollistaa Environ®:in aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee – ja kestäviä tuloksia koko elämäksi.

Huomiothan, että jotta saisit hoitolahoidoista kaiken tehon irti on tärkeää, että käytät kotona Environ A-vitamiinivoidetta aamuin ja illoin. Käyttämällä A-vitamiinivoidetta päivittäin iho tervehtyy, ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu, ihon väri kirkastuu ja heleytyy, talintuotanto normalisoituu, ihon immuniteetti paranee ja ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden laatu paranee. Environ A-vitamiinivoidetta on saatavilla 5 eri voimakkuutta ja käyttö aloitetaan aina miedoimmasta tasosta ja siirryttään asteittan voimakkaampaan. A-vitamiinivoide sisältää myös suuren määrän iholle tärkeätä C-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Kun ihoa hoidetaan kotona oikeanlaisella hoitovoiteella voidaan hoitolahoidoissa käyttää paljon tehokkaampia ja voimakkaampia hoitotuotteita jolloin ihon rakenne ja ulkonäkö paranee huomattavasti.

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ on Dr Des Fernandesin kehittämä ei-invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Koe todelliset, kestävät tulokset ihossasi, tieteen pohjalta.

Essential-hoidot

sis.alkupuhdistus, kaksoiskuorinta höyryn kanssa, hoitoseerumi, sonoforeesi, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla Huom! Mikäli asiakkaalla on Environin kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulausrulla voidaan hoidossa käyttää sitä maksutta.

ESSENTIAL YOUTH RESET 75 min 126 €
Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.
ESSENTIAL MOISTURE BOOS 75 min 126 €
Hyaluronihappo on sankariaine vähentämään kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon näyttämään kuulaan kostealta.
ESSENTIAL COMFORT CALM 75 min 126 €
Ihanteellinen hoito herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Tehokas yhdistelmä älykkäitä ainesosia rauhoittaa ja antaa iholle tervettä hehkua.
ESSENTIAL RADIANCE REVEAL 75 min 126 €
Täsmähoito aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle ihon toimintoja säätelevillä ainesosilla, jotka kirkastavat ja tasoittavat epätasaista ihonväriä.
Essential 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €
Environ Mikroneulaushoito 75 min 120 €
Sis. alkupuhdistus, ihon desinfiointi, mikroneulaus, tehoampulli, erikoisnaamio, cryo-kylmähoito, silmänympärysvoide, seerumi, loppuvoide.

Automaattisella mikroneulauskynällä tehtävä erittäin tehokas kasvohoito lisäämään ihon luontaista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Erinomainen hoito syviin uurteisiin ja juonteisiin, hormonikierron aiheuttamiin maksaläiskiin, couperosaan, suurentuneisiin ihohuokosiin ja arpiin. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle.

Automaattinen mikroneulauskynä rei’ittää ihon täysin kohtisuoraan jolloin se aiheuttaa vähemmän kipua verrattuna mikroneulausrullaan. Iho pyrkii korjaamaan aiheutuneet hallitut traumat lisäämällä solujen tuotantoa. Solujen tuotannon lähtiessä uudelleen käyntiin iho vahvistuu ja siitä tulee napakampi ja kiinteämpi. Neulauksen ansiosta ihoon syntyneiden ohuiden kanavien kautta tehoaineiden imeytyminen moninkertaistuu jolloin esim. maksaläiskien ja couperosan hoitoa voidaan tehostaa paikallisesti juuri niihin ongelmiin soveltuvilla hoitoaineilla ja näin ihon uusitumisprosessi nopeutuu. Yksittäispakatut ja kertakäyttöiset neulauspäät (12 neulaa) ovat hygienisia. Säädettävä neulojen pituus mahdollistaa niin ohuen silmänympärysihon kuin syvempien arpienkin hoidon tehokkaasti ja paikallisesti. Pienellä mikroneulauskärjellä on helppo hoitaa niin nenänpielet kuin huultenrajakin erittäin tarkasti.

Suositellaan sarjahoitona sekä Environ A-vitamiinivoiteen käyttöä kotona. Huomioithan, että lopulliset hoitotulokset ovat nähtävissä jopa 6-12 kk sarjahoidon jälkeen.

Hoidon jälkeen:
 • Samana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua, poreammetta, uintia, hikoilua, meikkiä
 • Seuraavana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua
 • Seuraavan viikon aikana EI aurinkoa tai solariumia
Ihoon ei saisi koskea 6 h hoidon jälkeen ja suositeltavaa vaihtaa puhdas kasvopyyhe ja tyynyliina.

Iho saattaa hilseillä lievästi muutama päivä hoidon jälkeen eikä sitä saisi kuoria vaan antaa ihon uusiutua rauhassa.

Huom! UV-Säteily on haitallista hoidon jälkeen, joten iho suojattava vähintään viikon ajan korkeilla suojakertoimilla.

Esteet hoidolle:
tulehtunut iho, ekseema, psoriasis, aktiivinen rosacea eli ruusufinni tai perioraalidermatiitti eli suunympärysalueen ihottuma, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät (yksittäiset voidaan kiertää), vakava solaarikeratoosi, MAREVAN-lääkitys.
Environ Mikroneulaushoito 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €
Hoidot 3-4 vkon välein.

Cool PeelO -hoidot

Sis. alkupuhdistus höyryn avulla, maitohappokuorinta, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla

YOUTH RENEWAL COOL PEEL 60 min 96 €
Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.
MOISTURE BOOST COOL PEEL 60 min 96 €
Mieto, mutta tehokas kuorinta on suunniteltu lisäämään ihon kosteutta ja elvyttämään kuivaa ja väsynyttä ihoa. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.
PURE CONTROL COOL PEEL 60 min 96 €
Hellävarainen kuorinta lisää ihon kosteutta, puhdistaa ja estää ihoa tukkeutumasta. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.
BRIGHT RECOVERY COOL PEEL 60 min 96 €
Hellävarainen maitohappokuorinta auttaa kirkastamaan auringon aiheuttamaa epätasaista ihonväriä ja vähentämään ikääntymismerkkejä ja hienoja ryppyjä.
BLEMISH CONTROL COOL PEEL 60 min 96 €
Tehokas kuorinta tukkeutuvalle ja stressi-iholle auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia ja pitämään näpyt kurissa. Huippuhoito ongelmaiholle.
VIBRANT-C MICRO PEEL 60 min 96 €
Ennen hoitoa sekoitettava tuore C-vitamiinikuorinta yhdessä muiden antioksidanttien kanssa auttaa kirkastamaan epätasaista ihonväriä saaden ihon kuulaaksi ja elinvoimaiseksi.
Cool PeelO 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

Erikois- ja laitekasvohoidot

Timanttikuorinta -kasvohoito 60 min 70 €
Erittäin tehokas kuorinta kasvoille ja kaulalle. Erinomainen poistamaan pieniä mustapäitä jolloin vältytään komedoraudalla tehtävältä mekaaniselta ihonpuhdistukselta. Tasoittaa epätasaista ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihonsävyä. Hoitopään karkeus ja imuteho ovat säädettäviä, joten sopii myös erittäin herkälle iholle.

Sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta (mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio (hartiaseudun hieronta), kuuma-kylmähoito, silmänympärysvoide, seerumi, hoitovoide. Kulmien siistimisen yhteydessä EI silmänympärysalueen kuorintaa.

Esteet hoidolle: Allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.
Radiofrekvenssi + neulaton mesoterapia 80 min 105 €
Radiofrekvenssihoidolla nostetaan kudoksen lämpötila + 42 asteeseen jolloin solut alkavat muodostamaan lisää kollageenia ja elastiinia ja näin iho kiinteytyy. Lämpö kudoksissa parantaa verenkiertoa tehostaen kuona-aineiden poistumista. jolloin kasvojen turvotus laskee. Tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä, nasolabiaalipoimujen, huuliryppyjen ja kaulan alueen ryppyjen tasoittaja, ”hamsteripussien” ja roikkuvan kaulan ihon kiinteyttäjä.

Neulattomalla mesoterapialla eli korkeataajuus elektroporaatiolla muodostetaan solukalvojen väliin kanavia, joiden kautta saadaan imeytettyä tehoseerumi syvälle kudokseen eri ihokerrosten läpi (Nobelin Kemianpalkinto). Valitulla tehoaineseerumilla voidaan vaikuttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin kuten ryppyihin, juonteisiin, elottomaan ihoon, epäpuhtauksiin jne.

Sis.alkupuhdistus, timantti- tai maitohappokuorinta, radiofrekvenssihoito, ampullin/tehoaineen imeytys neulattomalla mesoterapialla, naamio (hartiaseudun hieronta ), kylmähoito, silmänympärysvoide, seerumi, hoitovoide.

Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoidot 1-2 vkon välein ihosta riippuen.

Esteet hoidolle: sydämentahdistin, syöpä ja kasvaimet, sidekudossairaus Skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoidettavalla alueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

SPA-vartalohoidot

Tranquillity Pro-Sleep 90 min 90 €
Ihana hoitorituaali vie hoidon jälkeiseen täydelliseen raukeuteen. Tuoksu, Ääni, Kosketus. Seetripuun, appelsiininin, ruusun ja santelin eteeriset öljyt. Rauhoittava, hypnoottinen musiikki. Lempeä hieronta, höyhenkevyet siveltimenvedot suurilla silkinpehmeillä siveltimillä.
Kuivaharjaus koko vartalolle kuumakivihieronnan yhteydessä 10 €
Poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
Kuumakivihieronta koko selkä + hartiat 60 min 55 €
Esteet hoidolle: Raskaus, tulehtunut- tai rikkinäinen iho, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa, virtsatietulehdus
Kuumakivihieronta koko vartalolle 90 min 80 €

Lämpimillä basalttikivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvörentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoito. Klassisella hieronnalla täydennettynä hoito tuo kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

KESTOLAKKAUKSET

Kynsien kestolakkaus - yksivärinen 27 €
Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €.
Kynsien kestolakkaus - ranskalainen 32 €
Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €.
Kestolakkauksen poisto kotona:
Viilaa lakan pinta himmeäksi. Leikkaa vanulappu neljään osaan ja irroita toisistaan mikäli mahdollista. Kasta vanulappu ASETONIPITOISEEN kynsilakanpoistoaineeseen ja paina kynnen päälle. Kiedo folioliuska sormen ympärille ja anna vaikuttaa n. 10 min. Vaikutusajan jälkeen raaputa pois hellästi esim. appelssiinipuutikulla. Mikäli lakka ei lähde helposti, lisää vaikutusaikaa muutama minuutti kerrallaan.

Jalkahoidot

Valitettavasti Valkyrien jalkahoidoissa käytettävä hoitotuoli on epäkunnossa, jonka vuoksi perinteisiä jalkahoitoja ei voi varata. Huom! Mikäli sinulla on lahjakortti jalkahoitoon ota yhteytta tekstiviestitse tai puhelimitse numeroon 044-3095055

Varpaankynsien KESTOlakkaus 30 min 39 €
Sis. Jalkakylpy, kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus, hoitovoide.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

VALOIMPULSSIHOITO PYSYVÄÄN KARVANPOISTOON

IPL-valoimpulssihoito, joka on todettu tehokkaaksi ja pysyväksi ratkaisuksi karvanpoistoon. Menetelmän avulla voi poistaa kaikki häiritsevät ihokarvat miltä tahansa kehon alueelta. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniinia pitkin karvatuppeen ja tuhoaa sen.

Hoito tehoaa sitä paremmin, mitä tummempaa karva on. Vaalea iho ja tumma karva takaavat kaikkein tehokkaimman ja nopeimman lopputuloksen. Bikinialue ja kainalot ovat yleensä kaikkein tehokkaimmin hoidettava alue, sillä yleensä kaikkein vaaleahiuksisimmillakin ihmisillä on näillä alueilla tummaa karvaa.

Sarjahoitoon kuuluu 6 hoitokertaa ja hoidot tehdään alkuun 2 viikon välein. Mikäli karvankasvu hidastuu merkittävästi pidennetään hoitoväliä. Huomioithan, että sarjahoidon jälkeenkin on käytävä ylläpitohoidoissa. Ylläpitohoitojen väli on yksilökohtaista.

Sarjahinnat (*)
Brasilialainen 750 €
Bikiniraja 470 €
Sääret 750 €
Reidet 500 €
Kainalot 350 €
Ylähuuli 200 €
Leuka 250 €
Brassi + kainalot 1000 €
Brassi + kainalot + sääret 1250 €
Brassi + sääret 1150 €
Sääret + reidet 1150 €
Rinta + selkä + vatsa (mies) 1250 €

* Sarjahinnat: sisältävät 6 hoitokertaa. Kuudennen kerran jälkeen takuu: seuraavat kerrat ylläpitohinnoin 50 % kertahinnasta.

Kertahinnat
Brasilialainen 150 €
Bikiniraja 100 €
Sääret 150 €
Reidet 100 €
Kainalot 80 €
Ylähuuli 50 €
Leuka 60 €
Rinta (mies) 100 €
Vatsa (mies) 100 €
Selkä (mies) 100 €
Konsultaatio 25 €
Sisältää karvanpoiston pieneltä testialueelta. Konsultaation arvo hyvitetään sinulle takaisin tullessasi varsinaiseen hoitoon.

 

Huom! Lue seuraavat ohjeet huolellisesti:

Ennen jokaista käsittelyä:
 • ajele alue 1-2 vrk ennen hoitoa
 • ideaali tilanne: karvaa näkyvillä max 1 mm
 • älä sokeroi, vahaa tai nypi aluetta kuukauteen ennen hoitoa
 • vältä käsiteltävän alueen kohdalle solariumia ja auringossa palamista 2 viikkoa ennen hoitoa
Käsittelyn jälkeen:
 • älä altista käsiteltyä aluetta saunalle,kuumalle kylvylle, hankaukselle tai voimakkaille deodoranteille 24 tuntiin
 • älä altista käsiteltyä aluetta auringolle ainakaan viikkoon, suositeltavaa kahteen viikkoon käsittelyn jälkeen (mikäli et voi välttää auringossa oloa, käytä voimakasta aurinkosuojaa)
Hoitoprosessi:
 • karvat irtoavat noin kahden viikon kuluttua käsittelystä
 • tämän jälkeen odota, että uutta karvakasvustoa on tullut esiin ja varaa uusi aika
 • tehokkain hoitoväli on 4 viikkoa

Esteet hoidolle: Raskaus, Roaccutane-kuuri, epilepsia, tatuointi hoidettavalla alueella, sydämentahdistin, metalliosat kehossa.

Valoimpulssihoidot yhteistyössä Valox Hämeenlinnan kanssa.

Sokerointihinnasto naisille

Sääret 30 €
Kainalot 20 €
Bikini 25 €
Brassi 47 €
Käsivarret 18 €
Bikini + kainalot 36 €
Bikini + sääret 45 €
Bikini + kainalot + sääret 59 €
Brassi + kainalot 54 €
Brassi + sääret 63 €
Brassi + kainalot + sääret 78 €
Sääret + kainalot 40 €

Muun sokeroinnin yhteydessä käsivarret + 10 €
Säärten sokeroinnin yhteydessä reidet + 15 €

Sokerointihinnasto miehille

Rinta 31 €
Selkä 31 €
Olkapäät + hartiat 21 €
Rinta + selkä + olkapäät + hartiat 75 €

Huom. Vältä saunomista, hikoilua, auringonottoa ja deodorantin käyttöä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen. Kosteuta sokeroitua aluetta hyvin. Kuivaharjaa kuorintahanskoilla 2-3 kertaa viikossa

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

[ comfort zone ] OPI Environ stockist Alexandria Professional Valox