Kauneusstudio Valkyrie

Kauneusstudio Valkyrie on 1.11.2013 avattu kauneushoitola keskellä rauhallista ja idyllistä asuinaluetta Hattulan Herniäisissä. Jokaisen hoitomme tavoitteena on asiakkaan huolellinen hoitaminen. Kiireetön hoitotilanne ja levollinen ympäristö saa stressaantuneimmankin asiakkaan rentoutumaan. Spa-vartalohoitoihin varataan asiakkaalle niin paljon aikaa, että hän saa vielä hoidon jälkeenkin hengähtää ja rauhoittua rauhallisessa musiikin soidessa kynttilänvalossa.

Hemmottelevan kasvohoidon kulmakivenä on kotimainen luonnonkosmetikkasarja EkoPharma, jonka neljän eri hoitolinjan tärkeimpinä raaka-aineina ovat kotimaiset luomumarjat vadelma, karpalo, mustaherukka ja tyrni.

Erikoiskasvohoitojen jälkeen tärkeimpänä kotihoitotuotteena on Environ A-vitamiinivoide, jota myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta yli 60 maassa. Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan. Tämä edistyksellinen vitamiinikosmetiikka tuotetaan ja pakataan huippumodernissa tehtaassa erikoisvalossa sekä tyhjiössä, mikä estää herkkien vitamiineien hapettumisen ja heikentymisen. Ilmatiiviit pumppupullot takaavat vitamiinien aktiivisuuden ja toimivuuden, minkä myös puolueeton sveitiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut.

Hoitolassa saat kasvohoitojen ja spa-vartalohoitojen lisäksi myös jalkahoidot, manikyyrit, kestolakkaukset, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja vartalosokeroinnit.